dimarts, 4 de març de 2014

Conclusions experiment CdA

Avui hem acabat l'experiment que a finals de gener ens vam proposar els del Camp d'Aprenentatge i que ja us vam explicar en el seu dia. 
Durant sis setmanes hem cuidat les plantes que havíem plantat cadascú amb llavors. Les hem regat amb diferents concentracions d'aigua de verdura, de sal ,d'adob líquid i de vinagre, més una amb aigua de pluja. Després d'aquest temps i d'apuntar cada setmana els canvis, hem arribat a les següents conclusions:
-La de l'aigua de pluja pensàvem que creixeria molt bé però no ha sortit i pensem que és perquè no s'havia plantat bé.
-En les diferents concentracions d'aigua de verdura han crescut totes les plantes, fins i tot algunes s'han mort i han tornat a néixer. Pensem que l'aigua de verdura és bona per les plantes.
-En les diferents concentracions de sal, només han crescut la meitat. Pensem que la sal no és massa bona per regar les plantes.
-Al grup que regava amb adob líquid no li ha crescut cap planta. Encara que l'adob sigui bo per les plantes, s'ha de posar en la quantitat adequada. Nosaltres en posàvem massa i a més la regàvem cada dia, i això és dolent.
-Finalment, els grup que ha regat amb aigua i vinagre, han començat a néixer casi totes les plantes, però la majoria s'han acabat morint. En una torreta han sortit bolets i a l'altra s'ha florit la terra, potser perquè hi havia massa humitat i s'han ofegat les plantes.

Ens ha agradat molt fer l'experiment i s'han complert la majoria d'hipòtesis.
  

Si voleu saber més coses dels experiments del CdA en relació a l'hort podeu visitar la pàgina: Hort Berguedà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada